Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Steven Berghuis voor 11 miljoen naar Chinese Shandong Luneng’

Het zou zomaar kunnen dat Steven Berghuis op korte termijn naar China vertrekt. Chinese bronnen weten te melden dat een transfer nabij is en dat deze zelfs al bijna rond zou zijn.

Dat is in ieder geval wat het medium Shandong TV weet te melden. De televisiezender stelt dat we bijna witte rook kunnen verwachten wat betreft de opvallende transfer en kent de transfersom: de Chinezen zouden 11 miljoen euro betalen voor Berghuis.

De Feyenoorder behoorde tot voor kort tot de stal van zaakwaarnemer Mino Raiola, maar ruilde hem onlangs in voor Guido Albers, de spelersmakelaar die de zaken van onder anderen Donny van de Beek behartigt. Mogelijk is hij de boer opgegaan met zijn cliënt.

Een jaartje geleden heeft Berghuis met Feyenoord de afspraak gemaakt dat hij bij een goed bod mag vertrekken, maar een transfer zou hoe dan ook een hard gelag zijn voor oefenmeester Dick Advocaat. Hoeveel waarde we moeten hechten aan de berichtgeving uit China is echter onbekend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *