Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax verrast en meldt zich in Tilburg voor Mike Trésor Ndayishimiye’

Ajax zou op de slotdag van de transferperiode een poging willen doen om Mike Trésor Ndayishimiye los te weken van Willem II. Met dit nieuws pakt het medium RMC Sport uit. Allee zien de Tilburgers niets in een vertrek van een sterkhouder.

Volgens RMC staan Ajax en het management van Trésor al sinds april met elkaar in contact. De club zou hem op het laatste moment weg willen kapen bij Willem ll, dat geen krimp geeft.

Trésor heeft al met trainer Erik ten Hag gesproken, aldus RMC. De zaakwaarnemer van de aanvaller cq aanvallende middenvelder wilde geen commentaar geven en geeft aan dat Trésor volledig gefocust is op Willem ll. Ten Hag gaf zondagavond bij Rondo aan dat er waarschijnlijk geen inkomende transfers meer komen, op Davy Klaassen na. Hij gaat maandag voor vier seizoenen tekenen.

Mocht Ajax daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in Trésor, dan heeft de club nog 48 uur om hem op te halen bij Willem ll. De transfermarkt in Nederland sluit dinsdagavond om 23.59 uur. Trésor ligt bij Willem ll nog vast tot de zomer van 2023.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *