Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord moet poging wagen voor Joshua Zirkzee’

Dick Advocaat de trainer van Feyenoord hoopt dat zijn club een poging gaat wagen om Joshua Zirkzee voor een seizoen te huren van Bayern Munchen.

Advocaat zei op de persconferentie van afgelopen vrijdag al dat hij hoopt op een extra spits vanwege de vele blessures die Nicolai Jörgensen oploopt. Het nieuws dat Zirkzee wellicht gehuurd kan worden klinkt de Kleine Generaal dus als muziek in de oren. “Als het aan mij ligt ondernemen wij een poging om Zirkzee te huren”, zegt hij op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen onder anderen tegen RTV Rijnmond.

De trainer van de Stadionclub verwacht geen problemen in de onderhandelingen met Bayern. “Zij hebben er ook baat bij dat hij aan spelen toekomt en het salaris is bij huren vaak ook geen probleem”, stelt Advocaat. Over het spel van zijn ploeg is de ervaren oefenmeester tevreden. “Op de training leverde deze manier van spelen ook veel kansen op. Dat hebben we vandaag doorgetrokken. Er zit veel potentie in deze groep.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *