Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Patrice Evra haalt hard uit naar Sjaak Swart vanwege Donny van de Beek’

Sjaak Swart is niet blij met de technische staf van Manchester United. Patrice Evra heeft op zijn beurt dan weer hard uitgehaald naar Sjaak Swart. Laatstgenoemde nam het op voor zijn vriend en snapt niet van zijn reserverol.

De 23-jarige Van de Beek zat tegen Tottenham Hotspur (1-6 nederlaag) voor de derde competitiewedstrijd op rij op de bank. Swart plaatste vraagtekens bij die situatie. In Engeland is er een misverstand ontstaan rond ‘Mister Ajax’, die als zaakwaarnemer is neergezet. Dat is echter Guido Albers.

Evra ging echter los op de uitlatingen van Swart. “De zaakwaarnemer van Van de Beek moet zijn mond houden”, vertelt de oud-speler van United aan Sky Sports. “Ik denk dat iedere United-fan teleurgesteld is dat Van de Beek nog niet start. Dat bewijst dat hij niet nodig is. Gaat Van de Beek voor ons de competitie winnen? Nee.”

“Hebben we Van de Beek momenteel nodig? We praten momenteel over de spelers die invallen in plaats van de spelers die er daadwerkelijk staan”, aldus Evra. Overigens mocht Van de Beek in de Carabao Cup-duels van United wel starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *