Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Werder Bremen bevestigt transfer van Davy Klaassen naar Ajax

Davy Klaassen staat voor een terugkeer bij Ajax. Zijn werkgever Werder Bremen heeft namelijk te kennen gegeven akkoord te zijn met de Amsterdammers over de transfersom.

De Bundesliga-laagvlieger schrijft: “Werder en Ajax hebben op zondagmiddag overeenstemming bereikt over de transfer van Davy Klaassen naar de ArenA.” Technisch directeur Frank Baumann komt vervolgens aan het woord: “Davy staat inderdaad voor een overstap. Er moeten nog wat details uitgewerkt worden, maar het gaat om formaliteiten.”

Klaassen reageerde eerder al: “Ik ga er vanuit dat het goedkomt, maar ik wil ook niet te vroeg juichen; er is nog niets rond.” Daar voegde hij snel aan toe: “Ajax is mijn club! Zo zit het nu eenmaal. Het spijt me, maar ik wil gewoon terug naar mijn club.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *