Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord wil contract van Marcos Senesi openbreken’

Feyenoord gaat proberen om het contract van Marcos Senesi open te breken en te verlengen. Momenteel staat de Argentijn nog tot medio 2023 onder contract bij de Stadionclub.

Technisch directeur Frank Arnesen onderzoekt de mogelijkheden om het nog drie jaar doorlopende contract van de linksbenige stopper open te breken, meldt Feyenoord Transfermarkt. Er is de Stadionclub veel aan geleden om Senesi binnenboord te houden, want hij heeft zich in de kijker gespeeld van ‘verschillende Zuid-Europese grootmachten’.

Het is niet duidelijk om welke clubs het precies gaat, maar in de afgelopen transferperiode gonsde het van de geruchten over een transfer naar Sevilla of Napoli. Die clubs waren bereid om miljoenen neer te tellen. Het medium schrijft dat Senesi wel open staat om zijn contract bij Feyenoord te verlengen: het lijkt erop dat de Argentijn gelukkig is in De Kuip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *