Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Inter Milan denkt aan komst van Andre Onana’

Andre Onana bleef deze zomer best wel verrassend bij Ajax maar in 2021 zou dit heel anders kunnen zijn. Volgens diverse Italiaanse media mag hij zich namelijk in de belangstelling heugen van Inter Milan.

De club uit Milaan is teleurstellend begonnen aan het nieuwe seizoen. De werkgever van Stefan de Vrij en oud-Ajacied Christian Eriksen staat slechts zevende in de Serie A en moet ook in de Champions League flink aanpoten na de moeizame start. Coach Antonio Conte legt de schuld deels bij Samir Handanovic.

De Sloveense doelman heeft een aflopend contract bij Inter en dus bestaat de kans dat beide partijen na dit seizoen uit elkaar gaan. Inter denkt aan Agustin Musso van Udinese als opvolger, maar er zijn meer kandidaten. Zo komt Marco Silvestri van Hellas Verona ter sprake en ook Onana van Ajax zou een goede kans maken gelet op diens contract dat in 2022 afloopt.

Onana had met Ajax al de afspraak dat hij deze zomer mocht vertrekken. Clubs als Chelsea, FC Barcelona en Paris Saint-Germain werden genoemd, maar uiteindelijk bleef het stil. Nu zou Inter dus zomaar eens kunnen opdoemen als diens nieuwe werkgever. Overigens werd Onana eerder door Italiaanse clubs nog afgewezen vanwege zijn huidskleur, zo onthulde hij enige tijd geleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *