Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mario Gotze heeft transfernieuws voor PSV’

Mario Gotze is momenteel erg gelukkig bij PSV maar het is nog maar de vraag hoelang hij nog in Eindhoven zal spelen. De 28-jarige Duitser laat SPORT1 weten dat hij bewust voor twee seizoenen heeft getekend.

“Dat was voor mij een belangrijke voorwaarde”, legt Götze uit. “Er zijn zoveel factoren die een belangrijke rol spelen bij het switchen van clubs: een coach, nieuwe spelers, een nieuwe omgeving. Dat kan allemaal snel veranderen.”

Götze liet in eerder stadium al weten dat zijn carrière een Champions League-titel nodig heeft. Het ligt niet voor de hand dat de spelmaker deze droom in Eindhoven kan realiseren. Duitse media vertrouwen er dan ook op dat de middenvelder na één of twee seizoenen weer een stap omhoog maakt, mits zijn vorm dit mogelijk maakt.

FussballTransfers noemt dit een realistisch scenario. Het Duitse medium schrijft dat Götze plannen heeft om zo snel mogelijk weer terug te keren naar een Europese topcompetitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *