Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mohamed Ihattaren vindt Ajax een mooie club’

Andy van der Meyde had onlangs Mohamed Ihattaren op bezoek in één van zijn programma’s. Daar gaf de spelmaker aan Ajax een mooie club te vinden.

Daar kreeg de aanvallende middenvelder veel reacties op. Van der Meijde denkt dat Ihattaren het niet zo bedoeld heeft. “Hij vindt Ajax gewoon een mooie club en verder niets”, laat hij weten in VI LIVE op de zondagochtend. “Het is niet dat hij daarheen gaat. Natuurlijk is het wel zo dat hij moet spelen. Ik kan niet in zijn hoofd kijken, maar als hij niet speelt is de kans groot dat hij weggaat.”

Ihattaren is niet de eerste speler van PSV die aan Ajax wordt gelinkt. Ook Steven Bergwijn werd lang in verband gebracht met een overstap naar de Johan Cruijff Arena, maar trok uiteindelijk naar Tottenham Hotspur. “Ajax speelt Champions League en kan goed betalen”, legt Van der Meijde de aantrekkingskracht vanuit de hoofdstad uit. “Het is een mooie club met een goed elftal.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *