Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Siem de Jong na aflopen contract zonder club

Het avontuur van Siem de Jong bij het Amerikaanse FC Cincinnati is van korte duur geweest. Zijn aflopende contract wordt namelijk niet door de club verlengd.

ia zijn Instagram-kanaal neemt de oud-Ajacied al afscheid van de Amerikaanse club. “Het was een moeilijk jaar, daarover klagen in 2020 voelt alleen wat overbodig. Ik zal de mensen met wie ik gewerkt heb, niet vergeten. Bedankt voor alles en succes in de toekomst”, zo richt De Jong zich tot Cincinnati.

De Jong vertrok afgelopen februari van Ajax naar Cincinnati, maar door de coronacrisis kwam het voetbal al snel tot stilstand. Na de hervatting plaatste de MLS-club zich niet voor de play-offs en dus is diens periode bij de club van Jaap Stam nu al voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *