Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Barcelona wil Lisandro Martinez deze winter van Ajax overnemen’

FC Barcelona heeft interesse in Ajax-speler Lisandro Martinez. Dit weet het Spaanse medium SPORT te melden. Defensief is de Catalaanse topclub al kwetsbaar en de blessure van Gerard Piqué maakt het belang van zo’n transfer nog groter.

Eric Garciá van Manchester City blijft kandidaat nummer één, maar hij is in januari mogelijk niet haalbaar en de Argentijnse Ajacied geldt als alternatief.

Martínez is bij Ajax weliswaar niet zeker van een basisplaats. Normaal gesproken zijn Daley Blind en Perr Schuurs het centrale duo, maar de Catalanen zien wel toekomstmuziek in de Zuid-Amerikaan. Naar verluidt wil men voorstellen om Martínez voor een half jaar te huren met een optie tot koop voor medio 2021. Zijn verbintenis loopt twee jaar later af.

Het is zeer de vraag of Ajax wil meedenken dat Martínez in combinatie met deze aanbieding. Als de clubleiding al wil meewerken, dan zal men waarschijnlijk meteen willen cashen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *