Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Bayern Munchen moet 400 miljoen betalen voor Frenkie de Jong’

Onlangs kwam naar buiten dat de Duitse grootmacht Bayern Munchen interesse heeft om Frenkie de Jong over te nemen van FC Barcelona. Ze hopen te profiteren van de slechte financiele situatie van de Catalaanse grootmacht.

Volgens het medium ESPN heeft technisch directeur Hasan Salihamidzic ook al bij de clubleiding in het Camp Nou-stadion geïnformeerd naar de beschikbaarheid van De Jong.

Bayern dacht de spelmaker misschien goedkoop op de kop te kunnen tikken, maar is volgens de Spaanse roddelmedia bedrogen uitgekomen. Barça wil de oud-Ajacied niet verkopen, al komt daar verandering in als de grootmacht uit Beieren voldoet aan de contractueel vastgestelde afkoopsom.

Dat betekent dus dat Der Rekordmeister liefst 400 miljoen euro op tafel moet leggen voor de handtekening van De Jong. Bij een transfer wordt de Oranje-international dus de duurste voetballer aller tijden, al gaat Bayern hier natuurlijk nooit en te nimmer mee akkoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *