Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Lionel Messi ziet Ajax-transfer van 25 miljoen niet zitten’

Volgens het Spaanse medium Don Balon is Barcelona geinteresseerd in Ajax-speler Lisandro Martinez en zouden ze in de winter voor hem willen toeslaan. Alleen heeft zijn landgenoot Lionel Messi wel een mening hierover.

Hij zou maar liefst 25 miljoen euro moeten kosten, en dat vindt menigeen eigenlijk wat te gortig. Messi voorop, want naar verluidt heeft de aanvaller zijn twijfels uitgesproken over zijn landgenoot. Die zou namelijk tekortkomen voor het niveau dat men in het Camp Nou-stadion nastreeft…

Wat duidelijk is, is dat oefenmeester Ronald Koeman eigenlijk drie versterkingen wil hebben in de aankomende winterstop. De voormalige bondscoach van het Nederlands elftal aast op de komst van een aanvaller (Memphis Depay), een middenvelder (Georginio Wijnaldum) én een verdediger (Eric García óf Martínez).

Het is echter algemeen bekend dat het financiële plaatje in Catalonië er niet best uitziet. Bovendien zijn er presidentsverkiezingen op komst en kunnen er pas spelers aangekocht worden als er een nieuwe voorzitter is gekozen. Dit gebeurt pas een paar dagen voor het sluiten van de winterse transfermarkt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *