Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Quincy Promes niet in selectie, Ajax wil een gesprek’

Quincy Promes mocht vandaag weer vertrekken uit de gevangenis maar hij zal morgen niet spelen voor Ajax wanneer ze in het bekertoernooi tegen Utrecht spelen. Volgens een woordvoerder wil de club eerst met hem in gesprek over alles.

Promes werd zondag gearresteerd vanwege vermeende betrokkenheid bij een steekpartij. Dinsdag werd hij weer vrijgelaten, bevestigde het Openbaar Ministerie. Voordat Promes weer aan sluit bij de Ajax-selectie, zullen beide partijen met elkaar om tafel zitten, laat de club weten. “Het spreekt voor zich dat eerst gesprek met Quincy zal plaatsvinden en daar gaan we niet op vooruitlopen.”

Voorlopig is de veertigvoudig Oranje-international onschuldig, tenzij het tegendeel wordt bewezen. “Wat we zondag al zeiden: hij wordt beschuldigd, maar dat wil niet zeggen dat hij schuldig is”, houdt de Ajax-woordvoerder zich op de vlakte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *