Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Robert Eenhoorn is een baasje, die door niemand bij AZ wordt gecorrigeerd’

Barry van Galen is niet blij met zijn oude club AZ. Hij vindt het namelijk niks dat trainer Arne Slot er per direct is uitgegooid en wijst dan ook met zijn vinger naar directeur Robert Eenhoorn.

Het clucbicoon verbaast zich over het feit dat Slot met pek en veren van het trainingscomplex werd gejaagd. “Het is toch raar dat hij geen afscheid mocht nemen? Na vier jaar!”, zegt hij in De Telegraaf. “Dat is toch niet meer van deze tijd? Hoe oud zijn we dan, denk ik dan. Die Robert Eenhoorn is een baasje. Hij wordt helemaal niet gecorrigeerd, door niemand.”

Van Galen verbaast zich over de timing, maar vindt wel dat Slot zijn ontslag over zichzelf heeft afgeroepen. “Daarom vind ik het ontslag op zich terecht. Kijk: hij kon álles inzien. En dan ga je na een training in de auto op weg naar huis toch even met Arnesen bellen. Vragen hoe het met het team van volgend jaar staat? Even over nieuwe spelers keuvelen. Dat kán niet. Als een trainer vertrekt naar een nieuwe club, werkt hij toe naar het volgende seizoen. Zo gaat het nu eenmaal.”

Dat de AZ-directie volkomen werd verrast door de onderhandelingen met Feyenoord, gaat er echter niet in bij de voormalige middenvelder. “Er lopen zulke korte lijntjes tussen Max Huiberts en José Fortes Rodriguez, die voor Mino Raiola werkt en veel AZ’ers begeleidt. En Raiola is toch echt de zaakwaarnemer van Slot. Maar ik kan me vergissen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *