Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax-spits Danilo overweegt vanwege Haller te vertrekken bij Ajax’

Danilo Pereira speelt dit moment op huurbasis voor FC Twente en doet het daar uitstekend. Morgen neemt hij het met de Tukkers op tegen zijn oorspronkelijke werkgever Ajax. Het is echter de vraag hoelang hij daar nog onder contract zal staan.

Ajax versterkte zich deze maand met Sébastien Haller, die voor 22,5 miljoen euro werd opgepikt bij West Ham United. In gesprek met De Volkskrant schetst hij zijn troebel geworden perspectief. “Concurrentie is goed, je moet niet te comfortabel worden. Maar als er zoveel geld wordt betaald, dan weet je dat hij gaat spelen.” Aanvankelijk hoefde hij ‘slechts’ te concurreren met Lassina Traoré en Brian Brobbey als pure spitsen.

Danilo heeft nog geen idee waar hij volgend jaar speelt. “Ik ben niet verdrietig of zo, ik heb wel een hoop om over na te denken. Mijn zaakwaarnemer praat met Ajax. Wat de bedoeling is. Ik heb geen idee op dit moment.” Het contract van de aanvaller loopt tot 2022. Hoogstwaarschijnlijk zullen clubs zich deze zomer melden bij Ajax, na een voortreffelijk seizoen in Enschede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *