Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Leverkusen troeft Ajax af in strijd om Timothy Fosu-Mensah’

Ajax wil zich graag gaan versterken met Timothy Fosu-Mensah maar het Duitse Bayer Leverkusen lijkt de beste papieren te hebben. Volgens diverse media, waaronder Sky Germany, heeft de verdediger van Manchester United namelijk definitief voor Bayer Leverkusen gekozen.

Hij zou aldaar maar wat graag met coach Peter Bosz samen gaan werken. De Duitse club betaalt slechts 2 miljoen euro voor Fosu-Mensah, omdat diens contract op Old Trafford na dit seizoen afloopt. In de BayArena wordt hij back-up achter routinier Lars Bender, nu Mitchell Weiser (op huurbasis) naar Schalke 04 lijkt te gaan vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *