Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Milan en Juventus strijden om handtekening van Donyell Malen’

AC Milan en Juventus hopen deze zomer te kunnen toeslaan voor de handtekening van PSV-spits Donyell Malen. Met dit nieuws pakt het medium Calciomercato.com uit.

Milan heeft Malen al langere tijd in het vizier. Zlatan Ibrahimovic is al 39 jaar en heeft al een spierblessure gehad dit seizoen, dus in combinatie met een aflopend contract heeft de nummer één van de Serie A alle reden om de opties te bestuderen. De spits van PSV heeft de top van het verlanglijstje gehaald.

Het Italiaanse medium heeft vernomen dat Juventus de competitierivaal wil uitdagen. Juventus beschikt voorin wel over kwaliteit, maar kan een extra impuls goed gebruiken. De 21-jarige cliënt van zaakwaarnemer Mino Raiola zou daarbij meteen naar voren zijn gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *