Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

OFFICIEEL: Jorrit Hendrix verruilt PSV voor Spartak Moskou

Jorrit Hendrix heeft zijn transfer naar Spartak Moskou te pakken. Dit meldt PSV via haar digitale kanalen. Indien alle formaliteiten zijn afgerond en de medische keuring ook met succes wordt doorstaan, zal Hendrix zijn loopbaan in Rusland gaan vervolgen.

“Jorrit is van grote waarde geweest voor PSV. Ik spreek namens de gehele club als ik zeg dat we hem deze overstap van harte gunnen”, aldus technisch manager John de Jong. “Jorrit heeft zijn sporen als PSV’er verdiend. Hij is op jonge leeftijd naar PSV gekomen, is hier uitgegroeid tot een belangrijke A-selectiespeler en heeft een grote bijdrage geleverd aan het behalen van meerdere prijzen. Zo zien we dat graag. We wensen Jorrit heel veel geluk en succes bij zijn nieuwe club.”

Volgens Hendrix zelf was het tijd voor een nieuwe stap. “In het leven geldt: er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Een heel groot gedeelte van mijn leven heeft in het teken gestaan van PSV. Daar ben ik trots op”, zo geeft hij aan. “Er zijn tal van mooie herinneringen. Van de kampioen- en vriendschappen tot mijn debuut als international van het Nederlands elftal in het Philips Stadion. Ik ben een echte PSV’er en draag de club, de mensen die hier werken en de supporters voor altijd een warm hart toe. Met die gedachte in mijn achterhoofd vertrek ik. Ik kijk ik uit naar een nieuw avontuur bij een topclub in een sterke competitie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *