Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘FC Barcelona wil zich in de zomer gaan versterken met Owen Wijndal’

Volgens de Spaanse roddelmedia wil FC Barcelona zich deze zomer bij AZ gaan melden voor Owen Wijndal. Althans, we kunnen op maandagochtend lezen dat oefenmeester Ronald Koeman de naam van de back zou hebben laten vallen bij het technisch secretariaat in het Camp Nou-stadion.

De Catalanen zijn op zoek naar een stand-in voor Jordi Alba en de voormalige Oranje-bondscoach is een fan van de kwaliteiten van de AZ’er.

Er zou positief gereageerd zijn op de suggestie van Koeman, omdat Wijndal een relatief goedkope speler is voor Barça. Naar verluidt wil technisch directeur Max Huiberts van de Alkmaarders 15 miljoen euro voor hem hebben en dat is niet onhaalbaar, ondanks de gigantische schuld van de huidige nummer twee van La Liga (meer dan één miljard euro, red.).

Wijndal laat zich vertegenwoordigen door Mino Raiola en dat kan nog wel een probleem vormen, omdat de roemruchte zaakwaarnemer niet zo goed ligt in Catalonië. Met presidentskandidaat Joan Laporta heeft hij overigens wél een goede relatie… en laat dat nou net de favoriet zijn voor de aanstaande verkiezingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *