Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ihattaren krijgt laatste kans voordat hij op de transferlijst word gezet’

Mohamed Ihattaren krijgt woensdag weer de kans om zich te bewijzen bij PSV. Hij sluit dan namelijk weer aan bij de selectie. De Eindhovenaren bieden het grote talent nog één laatste kans. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Ihattaren maakte zondag geen deel uit van de selectie van PSV voor de thuiswedstrijd tegen Ajax. ‘De voltallige staf, spelersgroep en directie heeft er de afgelopen periode alles aan gedaan om Ihattaren te ondersteunen en van waarde te laten zijn voor PSV. Die mogelijkheid heeft hij niet aangegrepen’, verklaarde de Eindhovense club het ontbreken van Ihattaren in de selectie van PSV.

Ondanks de nieuwe problemen, laat PSV zijn pareltje niet vallen. ‘Spelers die bij PSV trammelant veroorzaken, moeten het doorgaans behoorlijk bont maken om gestraft te worden. Van oudsher staat de Eindhovense club bekend als een vergevingsgezind voetbalbolwerk, waar ‘moeilijke’ jongens of spelers met een krasje zich soms opvallend goed kunnen ontwikkelen. De lat ligt hoog, maar PSV verstoot niet snel een speler en ook Mohamed Ihattaren blijft na een roerige week gewoon nog onderdeel van de familieclub’, zo valt te lezen bij bovengenoemd medium.

Ihattaren botste afgelopen week met Roger Schmidt, die de middenvelder na afloop van het duel met Ajax een gebrek aan professionaliteit verweet. Volgens het ED ziet de Duitse oefenmeester het nog altijd zitten in de jonge middenvelder, maar mist hij wel de volledige toewijding bij Ihattaren. Bovendien zou het talent niet goed omgaan met teleurstellingen.

Tijdens het duel met Olympiakos zou de situatie zijn geëscaleerd. ‘Ihattaren was daarin reserve en had lak aan de door Schmidt gestelde eisen om beschikbaar te zijn. Hij gedroeg zich egoïstisch en provocerend richting anderen en toonde geen enkele teamspirit, zo valt te beluisteren vanuit PSV. Zijn eigen teleurstelling was belangrijker dan beschikbaar blijven voor de ploeg.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *