Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ko Itakura moet Marcos Senesi opvolgen bij Feyenoord’

Mocht Marcos Senesi deze zomer vertrekken bij Feyenoord dan ziet Hans Kraay Jr in Ko Itakura een goede vervanger van hem. Die wordt dit seizoen door Groningen gehuurd van Manchester City.

Vorige week imponeerde de Japanner nog in het onderlinge duel met Feyenoord. “Die Itakura, dat is echt een hele, hele goede speler. Behoorlijke snelheid, groot, tweebenig. Manchester City heeft gezegd: Groningen kan hem niet houden, maar we willen hem misschien nog wel een jaartje aan wat hoger verhuren”, stelt Kraay op ESPN.

“Als je nou Senesi verkoopt en je huurt Itakura, dan ben je al een flink stukje opgeknapt, Feyenoord zijnde.” De oud-voetballer vindt dat ‘de topclubs echt zitten te slapen’ inzake Itakura, die nog tot medio 2022 vastligt in Manchester.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *