Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zaakwaarnemer Mino Raiola is klaar met PSV-trainer Roger Schmidt’

Zaakwaarnemer Mino Raiola is niet blij met de aanpak van trainer Roger Schmidt tegenover zijn client Mohamed Ihattaren. In het Eindhovens Dagblad geeft hij aan dat hij zón verklaring van een club nog nooit heeft gemaakt.

Als je van elkaar af wilt, kun je daar ook op een andere manier op aansturen. Ik moet hier goed over nadenken en accepteer deze handelwijze niet. Wat er gaat gebeuren nu? Voor mij is het heel makkelijk, ik handel altijd in het belang van de speler. Met Roger Schmidt en mij komt het ook niet meer goed, dat kan ik al wel zeggen.”

Daar voegt de spelersmakelaar aan toe: “Met Toon Gerbrands (algemeen directeur PSV, red.) onderhoud ik wel een goede relatie en we moeten dit samen bespreken. Ik vond deze verklaring op alle manieren PSV-onwaardig, eenzijdig en gewoon bezijden de waarheid. Dat kan niet en hoort niet bij PSV.”

Raiola liet onlangs al weten dat hij niet staat te springen om spelers naar Manchester United te brengen na een relletje rond Paul Pogba. Mocht PSV ook in dat rijtje worden gezet, dan kan dat ook voor andere spelers consequenties hebben. Er zitten zelfs meer Raiola-cliënten in Eindhoven, waaronder Donyell Malen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *