Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajax laat David Neres en Nicolas Tagliafico niet gaan

Ajax is niet van plan om o.a David Neres en Nicolas Tagliafico af te staan aan de nationale ploeg van Brazilie en Argentinie. Dit weet de Telegraaf te melden. Dit vanwege de coronapandemie die er momenteel speelt.

De krant onthult: “Coach Erik ten Hag kan de komende anderhalve week met meer spelers trainen dan normaal tijdens een interlandperiode. Nicolas Tagliafico, David Neres, Antony en Lisandro Martínez blijven in Amsterdam. Martínez hoeft niet naar Japan voor twee oefeninterlands van de olympische ploeg van Argentinië.”

Men vervolgt: “Dat geldt ook voor Martínez’ landgenoot Marcos Senesi van Feyenoord, die in Rotterdam achterblijft. Feyenoord ziet het vanwege de coronaproblematiek en quarantaineplicht niet zitten om hem naar Azië te laten afreizen. Senesi zou in eerste instantie naar het A-elftal van Argentinië gaan, maar de WK-kwalificatieduels die in Zuid-Amerika eind maart stonden gepland zijn afgelast.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *