Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Man United in gesprek met Dortmund over transfer Donny van de Beek’

Manchester United zou in gesprek zijn met Borussia Dortmund om te praten over een transfer van Donny van de Beek. Met dit nieuws pakt de website 90min.com.

Van de Beek kwam aan het begin van het seizoen voor 39 miljoen euro over van Ajax, maar de 23-jarige middenvelder komt onder meer door de concurrentie van Bruno Fernandes weinig aan spelen toe. Op Old Trafford worden daarom al vraagtekens geplaatst bij zijn toekomst. Volgens 90min bevestigen bronnen dat een vertrek tot de mogelijkheden behoort.

Zo zou Van de Beek betrokken kunnen worden in een deal met Borussia Dortmund. United heeft Erling Haaland, Jadon Sancho en Manuel Akanji op de korrel. De Bundesliga-grootmacht ziet wel wat in het idee om de Oranje-international in één van die transfers te betrekken. Ook bij andere Europese clubs is de situatie van Van de Beek al aangekaart.

Voor de Premier League-grootmacht is een vertrek van Van de Beek geen noodzaak, omdat er nog altijd vertrouwen is in zijn kwaliteiten. Maar als hij kan helpen om een ander doelwit binnen te halen, dan zou hij verkocht kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *