Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mohamed Ihattaren kan PSV een mokerslag gaan uitdelen’

Het is niet het seizoen geworden van Mohamed Ihattaren. Waar hij vorig seizoen nog de uitblinker was moet hij het dit seizoen doen onder de nieuwe trainer met een reserverol. En dit zou hem zomaar een transfer kunnen gaan opleveren naar aartsrivaal Ajax.

“Ik denk dat iedere andere grote club het opnieuw met hem wil proberen”, reageert Johan Derksen in Veronica Inside. De voetbalanalist denkt dat Ihattaren een overstap naar Ajax ziet zitten. “Bij Ajax hangt natuurlijk een ander sfeertje. Ik denk dat hij daar wel in meegenomen wordt.”

Volgens Wim Kieft moet Ihattaren zich bij Ajax vooral op de positie van aanvallende middenvelder richten, mocht het tot een deal komen. Als rechtsbuiten ziet hij minder perspectief. “Ze hebben er al twee op de plek waarop hij zou moeten spelen, Antony en Neres.”

Ihattaren heeft nog een éénjarig contract in Eindhoven. Komende zomer lijkt hij dus verkocht te moeten worden, zeker nu er geen uitzicht lijkt op een ommezwaai bij PSV. Ajax-trainer Erik ten Hag sprak zich eerder dit seizoen al positief over hem uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *