Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Patrick van Aanholt staat voor Turks avontuur’

Patrick van Aanholt wordt gelinkt aan een Turks avontuur. The Daily Mail weet althans te melden dat Galatasaray interesse in de linksback heeft. De 30-jarige international heeft een aflopend contract bij Crystal Palace.

Een langer verblijf is bespreekbaar, maar Van Aanholt heeft nog altijd geen overeenstemming weten te bereiken. Onlangs liet hij al weten open te staan voor een nieuw avontuur.

Ook een Eredivisie-comeback werd niet uitgesloten. Ajax zou zomaar eens kunnen bellen indien Nicolás Tagliafico zijn gewenste transfer maakt in de zomer, waar PSV in eerder stadium al belangstelling toonde. Galatasaray hoopt de Eredivisie-clubs dus een stok tussen de wielen te steken door er met zijn handtekening vandoor te gaan.

Van Aanholt kan voor drie jaar tekenen in Istanbul. Op dit moment strijkt hij per week ruim 60.000 euro op, maar bij Galatasaray kan dat bedrag naar verluidt fors omhoog. Ook is er uitzicht op spelen in de Champions League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *