Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSG en Neymar bijna akkoord over gigantische bonus’

Neymar staat op het punt om een nieuw contract te ondertekenen bij Paris Saint-Germain. Dit weet de Italiaanse journalist Fabrizio Romano te melden. Als de laatste details worden gladgestreken tekent hij tot medio 2026.

Het huidige contract van Neymar loopt tot volgend jaar zomer. De geruchten dat de speler en club de samenwerking gaan verlengen, klinken al langer. In het nieuwe contract van Neymar wordt een enorme bonus opgenomen. Die wordt uitbetaald als Paris Saint-Germain de komende jaren de Champions League wint.
Advertentie

Neymar werd in 2017 de duurste voetballer ter wereld toen Paris Saint-Germain hem voor een transfersom van 222 miljoen euro overnam van FC Barcelona. In Franse dienst was hij in 104 wedstrijden goed voor 83 doelpunten en 47 assists. Dat hadden er nog veel meer kunnen zijn als hij de afgelopen jaren niet zo vaak geblesseerd was geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *