Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PSV laat middenvelder contract tot medio 2023 ondertekenen

PSV heeft het contract van jeugdspeler Mathijs Tielemans opengebroken en verlengd tot medio 2023. Hij speelt momenteel in de KKD voor Jong PSV.

Voor Jong PSV speelde Tielemans in het huidige seizoen al tien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen zondag tekende de middenvelder zijn eerste profcontract bij PSV, nu heeft hij dit contract met twee jaar verlengd. De nieuwe verbintenis loopt tot 2023, meldt PSV via de officiële kanalen.

De geboren Veldhovenaar is een bekend gezicht bij PSV. De achttienjarige middenvelder kwam op zijn achtste binnen op de Herdgang en heeft zich ontwikkelt tot speler van Jong PSV, waar hij op 6 november 2020 zijn debuut voor maakte. Tielemans krijgt de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen bij Jong PSV, om op den duur mogelijk de overstap te kunnen maken naar de eerste selectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *