Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Steven Berghuis lijkt te gaan vertrekken bij Feyenoord’

De toekomstige trainer van Feyenoord Arne Slot sprak onlangs met Steven Berghuis over de toekomst en vroeg hem te blijven. Maar de aanvaller lijkt onderweg te zijn naar de uitgang bij de Stadionclub.

Kenneth Perez denkt dat het klaar is tussen Feyenoord en Berghuis. In Voetbalpraat stelt de ESPN-analist: “Hij verdient twee miljoen. Ik denk dat dat financieel gezien al een heel goede zet is”, aldus de Deen. “Feyenoord heeft een resetknop nodig. Arnesen is al geholpen door die verkeerd verzonden e-mail.”

“Het is wel echt pijn lijden voor de Feyenoord supporters. Natuurlijk was er een potje voor maar voor de beeldvorming is Pratto dan zo’n onhandige zet geweest. Ik neem aan dat ze in de winterstop problemen zouden krijgen economisch. Dan weet je toch dat als je al drie spitsen hebt dat dit niet zo’n handige zet is. Ook als je twee maanden later supporters om geld terug moet vragen”, zo voegt Perez toe.

Leon ten Voorde is kritisch: “Ik zat naar Berghuis te kijken, dat is een international hè. Die levert daags voor een interland een totale mentale wanprestatie. Het werd wel duidelijk, het is jij (Berghuis red.) tegen de staf.” Freek Jansen zag die spanning ook: “Als Advocaat zou zeggen wat hij denkt, dan houdt hij niks over van die spelersgroep.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *