Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Justin Kluivert waarschuwt Ajax: ‘Ze hebben hele goede spelers’

Donderdag speelt Ajax in de Europa League tegen AS Roma. En Justin Klluivert waarschuwt zijn oude club alvast voor de kwaliteit die de Romeinen herbergen.

In gesprek met de NOS begint de buitenspeler positief: “Ajax heeft serieus kans. Het wordt een mooie strijd. Het ligt eraan wat voor dag het team heeft…”

Roma is de laatste weken niet goed bezig… “Ze zijn wel wat tegenstand gewend. Roma heeft gewoon heel veel kwaliteit. Henrikh Mkhitaryan en Edin Dzeko zijn hele goede spelers.” De Armeniër, Mkhitaryan dus, is echter geblesseerd en kan vermoedelijk niet spelen op donderdagavond. Misschien zit hij op de bank, maar dat is het hoogst haalbare.

Rick Karsdorp mist door een schorsing de heenwedstrijd en dat is volgens Kluivert een aderlating: “Karsdorp speelt daar heel goed.” Hij durft geen voorspelling te doen: “Ik zou het echt niet kunnen zeggen nu.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *