Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PEC Zwolle neemt speler deze zomer over van Ajax

Eja Dakriet maakt deze de overstap van Ajax naar PEC Zwolle. De rechtsback tekent daar een contract voor twee seizoenen. Hij speelde tien jaar in de jeugdopleiding van de Amsterdammers.

‘Na 10 onvergetelijke en geweldige jaren houdt mijn avontuur bij Ajax op. Tijdens deze fantastische reis heb ik gestreden, gelachen, geleerd en genoten en heeft deze ervaring mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben… een voetballer die ten alle tijden zijn dromen en doelen achterna zal gaan. Met een trots gevoel ga ik deze mooie club verlaten’, schrijft het talent op Instagram.

Dakriet kreeg volgens Ajax Showtime geen contract aangeboden van de Amsterdamse club en besloot daarom zijn heil elders te zoeken. Naast PEC Zwolle hadden ook onder Vitesse, sc Heerenveen en Sparta Rotterdam belangstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *