Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax heeft megabod uitgebracht Kameldeen Sulemana’

Ajax wil deze zomer de aanvaller Kameldeen Sulemana naar Amsterdam halen. Topjournalist Fabrizio Romano vertelt over Sulemana, aanvaller van FC Nordsjaelland, in de Here We Go Podcast:

“Hij wordt door veel clubs gewaardeerd. Er zijn veel geruchten. Op dit moment is er nog geen officieel voorstel van Manchester United, maar ze zijn wel erg gecharmeerd van hem en scouten hem intensief. Houd ook Ajax in de gaten, want zij hebben wél een formeel bod uitgebracht.”

Naar verluidt bedraagt het bod zo’n 12 miljoen euro. Eerder zei landgenoot Mohammed Kudus, die ook in Denemarken heeft gevoetbald en hem dus goed kent, al: “Sulemana is een snelle vleugelspeler, die behendig en slim is. Eigenlijk heeft hij alles. Hij past goed bij onze speelstijl, zeker als snelle vleugelaanvaller. Hij kan scoren, assists geven.. Eigenlijk zou hij een perfecte speler zijn voor Ajax.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *