Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax wil zich versterken met centrale verdediger Nehuen Perez’

Ajax is geinteresseerd in Nehuen Perez. Hij is een Argentijnse centrale verdediger die onder contract staat bij Atletico Madrid. Hij wordt dit seizoen verhuurd aan Granada.

Het is echter de vraag of hij op een grote doorbraak kan rekenen. Ajax is niet de enige geïnteresseerde club: Real Betis Sevilla zou de verdediger aankomend seizoen willen huren met oog op hun Europa League-campagne.

Het is niet bekend of Ajax de verdediger zou willen huren of definitief wil overnemen. Perez, die één keer voor het nationale team van Argentinië uitkwam, ligt nog tot 2024 vast bij Atlético en heeft op dit moment een geschatte marktwaarde van 4,5 miljoen euro. In 2018 betaalden de Spanjaarden twee miljoen euro om Perez van Argentinios naar Madrid te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *