Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord gaat langer door Sondre Skogen (20)

De Noorse verdediger Sondre Skogen (20) staat langer onder contract bij Feyenoord. Hij ligt nu tot medio 2023 vast bij de Stadionclub. Feyenoord huurde Skogen in de zomer van 2020 voor een half jaar van de Noorse topclub Rosenborg BK.

Hij sloot aan bij de Onder 21, maar kwam daar door de coronapandemie slechts drie duels tot spelen. In de winter legde de stadionclub hem vast tot medio 2021, met een optie voor twee extra jaren. Die optie wordt nu gelicht. In het laatste half jaar bij Excelsior kwam hij tot zeven wedstrijden, waarin hij één keer scoorde.

“Als huurling bij Excelsior heeft Sondre laten zien dat hij een uitstekende verdediger is”. vertelt Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, op de clubsite. “Komend seizoen mag hij dat eens te meer bewijzen bij Feyenoord Onder 21. Dat team heeft natuurlijk een vreemd seizoen gekend, maar de ambities blijven overeind: zo snel mogelijk promotie afdwingen naar de Keuken Kampioen Divisie. Sondre moet daar zijn steentje aan bij gaan dragen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *