Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV wil Luuk de Jong graag weer terughalen’

PSV zou graag Luuk de Jong willen terughalen naar Eindhoven. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

De Eindhovenaren hebben regelmatig contact met de spits van Sevilla, omdat hij PSV-ambassadeur is. Een terugkeer lijkt desondanks een jaartje te vroeg te komen. Hoewel De Jong (30) dit seizoen niet verzekerd is van een basisplaats, heeft hij bij de Spaanse club nog een contract tot medio 2023 en verdient hij een riant salaris.

Overigens zijn wisselspelers als Mauro Júnior en Ryan Thomas ook komend seizoen welkom bij PSV. Schmidt is gecharmeerd van het tweetal en wil een beroep op ze doen indien nodig. Dat geldt dan weer niet voor Timo Baumgartl, Érick Gutiérrez en Adrian Fein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *