Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Steven Berghuis gaat los over Feyenoord-supporters

Feyenoord wist zich gisteren ten koste van Sparta te plaatsen voor de finale van de play-offs. De Rotterdammers wonnen met 2-0 en Steven Berghuis maakte vanuit een penalty de eerste treffer. Er waren 6000 toeschouwers aanwezig en dat deed de aanvoerder goed.

“Ja, de fans hebben we enorm gemist”, zegt Berghuis na afloop van het duel tegen ESPN. “Ook al zijn ze er nog lang niet allemaal: het thuispubliek is een grote kracht van Feyenoord. Dit is het mooiste wat er is, hier doe je het voor als voetballer. En al helemaal bij Feyenoord, met hun beleving en emotie. Dit seizoen heeft bewezen dat toeschouwers cruciaal zijn.”

Ondanks het verbod op een wedstrijd om 20:00 uur aankomende zondag – in verband met de finale van het Eurovisie Songfestvial in Ahoy – heeft Berghuis er alle vertrouwen in dat de wedstrijd door kan gaan. “Het zal toch wel? Ik hoop dat de mensen die daar verantwoordelijk voor zijn hun best doen en dat we gewoon kunnen spelen. Ze zullen vast een oplossing vinden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *