Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Heerenveen wil Twente aftroeven in strijd om Jurgen Ekkelenkamp’

SC Heerenveen hoopt dit seizoen te kunnen beschikken over Ajax-middenvelder Jurgen Ekkelenkamp. Dit weet de Leeuwarder Courant te melden.

“De club heeft een tijd geleden geïnformeerd bij Ajax naar de status van de 21-jarige middenvelder, maar daar bleef het vooralsnog bij. Ekkelenkamp heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2022. Die verbintenis zal eerst verlengd moeten worden, voordat Heerenveen in beeld komt om Ekkelenkamp te huren”, zo luidt de conclusie.

Overigens is Heerenveen niet de enige optie voor Ekkelenkamp. Ook FC Twente heeft de middenvelder al geruime tijd in het vizier voor komend seizoen. Wel liet de club uit Enschede weten dat zij niet eindeloos willen wachten op een beslissing.

Heerenveen is nog op zoek naar verschillende aanwinsten. Vooral in aanvallend opzicht heeft de club spelers nodig, met de linksbuiten- en de spitspositie als prioriteit. Een poging om verdediger Jan-Paul van Hecke opnieuw te huren van Brighton & Hove Albion is vooralsnog op niets uitgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *