Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord legt tweede bod neer voor spits van Sporting Portugal’

Feyenoord heeft haar bod verhoogd op de Sloveense spits Andraz Sporar van Sporting Portugal. Het eerste bod werd namelijk te laag bevonden. Dat meldt het Portugese medium A Bola maandagavond.

De 27-jarige aanvaller heeft wel oren naar een transfer, omdat hij bij Sporting niet kan rekenen op een basisplaats. In De Kuip moet hij de onomstreden eerste spits worden, maar dan moet er wel geld zijn. Het eerste bod van vier miljoen euro bleek te weinig om de Sloveen over te nemen. Inmiddels ligt er een tweede bod bij de kampioen van Portugal, maar daar is nog geen beslissing over genomen. Dat moet in de komende dagen gebeuren.

Arnesen zou denken aan een bedrag van 4,5 miljoen euro. Dat kan door bonussen oplopen naar zeven miljoen euro. De Rotterdammers zouden denken aan vijf doelstellingen van vijf ton. Daarnaast zou er ook nog een doorverkooppercentage bij de deal inzitten. Het moet de Portugezen over de streep trekken, aangezien de club in januari 2020 zelf zes miljoen euro neertelde voor de spits.

Bij Slovan Bratislava bewees hij een echte doelpuntenmachine te zijn met zestig treffers en zeventien assists in 78 duels. In Lissabon waren zijn cijfers minder overtuigend: In 38 wedstrijden scoorde hij elf doelpunten en gaf hij zes assists. In Rotterdam hopen ze dat hij het niveau van zijn Slowaakse periode weer gaat aantikken. Daarnaast zou Feyenoord nog azen op middenvelder Joey Veerman van sc Heerenveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *