Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Jeffrey Bruma zet loopbaan voort in Turkije’

Jeffrey Bruma staat op het punt om zijn loopbaan te vervolgen bij het Turkse Kasimpasa. De medische keuring is al gebeurd, alleen de officiële aankondiging ontbreekt nog, maar komt vermoedelijk snel.

Toch wordt de komst van Bruma al groots gepresenteerd in Turkije, bijvoorbeeld door Ajansspor en Radyospor. Voor hoelang de 25-voudig international van het Nederland elftal tekent, is nog niet bekend. Eerder haalde de Turkse club deze window onder anderen Nicolai Jörgensen (Feyenoord), Harun Tekin (Fenerbahce) en Ahmed Engin (MSV Duisburg) al binnen.

Bruma wordt de negende aanwinst van Kasimpasa, allen kwamen ze transfervrij over op huurbasis over naar de Turkse club, die afgelopen seizoen als veertiende eindigde. Die club had naar verluidt ook belangstelling voor Feyenoorder Leroy Fer, maar kon niet voldoen aan diens salariseisen. Met Mickaël Tirpan staat er nog een speler onder contract die vorig seizoen actief was in de Eredivisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *