Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Lionel Messi en Barça bijna akkoord over nieuw vijfjarig contract’

Lionel Messi en FC Barcelona zijn bijna akkoord over een nieuw contract. Volgens het medium SPORT zet hij snel zijn krabbel onder een nieuw vijfjarig contract.

Het verhaal is inmiddels bekend: Messi’s laatste contract in Camp Nou liep 30 juni af en is momenteel officieel geen speler van Barça. Toch lijken alle seinen op groen te staan dat de aanvaller gewoon bij de club blijft. Na maandenlange onderhandelingen is een akkoord met vader Jorge bereikt. Nu moeten alleen de laatste puntjes nog op de i worden gezet door voorzitter Joan Laporta. Door Barcelona’s financiële situatie kan het astronomische salaris van Messi niet worden opgehoest. De Zuid-Amerikaan zal de helft hiervan moeten inleveren bij de nieuwe deal.

Barcelona is druk bezig met het verkopen van spelers en het verlagen van een aantal salarissen, om financiële ruimte te maken. Ondertussen is Messi op vakantie op Ibiza en gaat pas weer richting het trainingsveld als de deal definitief beklonken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *