Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Napoli overweegt door te pakken voor Mohamed Ihattaren’

Napoli overweegt door te pakken voor PSV-speler Mohamed Ihattaren. Hier maken Italiaanse bronnen melding van.

Ihattaren is afgelopen week door PSV uit de A-selectie gezet vanwege disciplinaire problemen. Zo was de Eindhovense club niet te spreken over het feit dat de middenvelder zich ziek had gemeld, maar vervolgens in Frankrijk werd gespot voor een bezoek aan zaakwaarnemer Mino Raiola. Gezien zijn aflopende contract ligt het voor de hand dat alle partijen deze maand proberen om een deal te sluiten met een andere club.

AreaNapoli en andere Italiaanse bronnen schrijven dat er al langer sprake is van interesse van Napoli, maar de huidige situatie zou de eventuele overstap versnellen. Het Eindhovens Dagblad schreef al dat de club uit Napels vooralsnog als enige daadwerkelijk iets van zich heeft laten horen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *