Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Russische clubs willen toeslaan voor Lutsharel Geertruida’

Lutsharel Geertruida zou zomaar zijn loopbaan kunnen voortzetten in Rusland. Hij komt er met Feyenoord namelijk niet over een nieuw contract. Daardoor zijn de Russische clubs geïnteresseerd in de jeugdinternational.

Volgens Feyenoord Transfermarkt is Spartak Moskou een van de clubs die Geertruida nauwlettend in de gaten houden. De topclub, waar Quincy Promes onder contract staat, speurt de laatste weken naar een nieuwe rechtsback en is daarbij bij de op ramkoers geraakte Geertruida uitgekomen.

Volgens diverse media is Feyenoord er vooralsnog niet in geslaagd het contract van Geertruida te verlengen. Hoewel zijn management aangaf wel degelijk open te staan voor een nieuwe verbintenis, is het niet onwaarschijnlijk dat hij deze zomer vertrekt. Geertruida beschikt nog over een eenjarig contract in de Kuip, waardoor het verlengen of verkopen zal worden.

Voor een Russisch avontuur kan Geertruida de nodige informatie inwinnen bij ploeggenoot Guus Til. De 23-jarige middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis in Rotterdam, maar staat nog altijd onder contract in Moskou. Bij Spartak slaagde de van AZ overgekomen middenvelder er niet in om een vaste waarde te worden bij de Russische grootmacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *