Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Guus Hiddink zet definitief punt achter zijn trainersloopbaan

Guus Hiddink heeft op 74-jarige leeftijd een punt gezet achter zijn imposante trainersloopbaan. In het SBS-programma HLF8 van Johnny de Mol benadrukt Hiddink ‘geen Advocaatje’ te overwegen.

“Ik heb met de president van Curaçao gesproken Door covid was ik even niet actief, de WK kwalificatie is niet gelukt en de ploeg mocht de Gold Cup niet spelen. Ik heb gisteren met de president geëvalueerd en we zijn tot de conclusie gekomen dat we, zeker omdat we een nieuw traject ingaan, dat ik ga stoppen.”

Daar voegt Hiddink aan toe: “Ik ga dus totaal stoppen. Het is dus klaar? Ja. Ook niet nog ergens in een ver land misschien iets? Nee.” Hiddink maakte in Nederland vooral furore als coach van PSV en Oranje. Verder was hij onder meer coach van Real Madrid en leidde hij Zuid-Korea naar een historische vierde plek op het WK van 2002.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *