Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Noussair Mazraoui in de zomer van 2022 naar Arsenal’

Ajax moet vrezen voor een flinke klap. Volgens het medium The Daily Express is er namelijk een serieuze kans dat Noussair Mazraoui dan transfervrij de overstap gaat maken naar Arsenal.

Het verhaal is bekend: Ajax en Mazraoui blijven herhalen dat zij de intentie hebben om te verlengen, maar na maanden is er nog altijd geen groen licht. Deze week onthulde clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf dat de rechtsback naar verluidt zaakwaarnemer Mino Raiola in de arm heeft genomen. Diens reputatie doet het ergste vrezen in Amsterdam.

Formeel is er nog niets besloten, maar Arsenal is al naar voren geduwd als optie voor de 23-jarige rechtsback. De international van Marokko is al langer in beeld bij de Londenaren en zijn transfervrije status maakt hem zeer interessant. Om die reden zou de Premier League-club overwegen om door te pakken gezien het feit dat deze positie nog altijd vacant is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *