Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Opmerkelijke verspreking Overmars over contract Gravenberch’

Ryan Gravenberch is bij Ajax uitgegroeid tot een belangrijke speler. Ajax zou dan ook graag zijn tot 2023 lopende contract verlengen. Overmars gaf onlangs aan dat Ajax ‘een eenzijdige optie heeft om met één jaar te verlengen’, maar dat blijkt helemaal niet te kloppen. Dat is duidelijk geworden uit navraag door Ajax Showtime.

De fansite schrijft: “Overmars had tijdens het bewuste interview in zijn hoofd dat het contract van Gravenberch af zou lopen in 2022 en dat Ajax een optie heeft om te verlengen tot en met 2023. Dit bleek een vergissing: Gravenberch heeft een vast contract dat loopt tot medio 2023.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *