Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Andre Onana in november weer onder de Ajax-lat’

Andre Onana traint momenteel weer meer met Ajax maar dan individueel. Hij staat al meer dan een jaar niet meer onder de lat bij de Amsterdammers.

Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf zal dat maar tijdelijk zijn. De chef voetbal van de krant stelt dat Ajax snel over het chagrijn rondom de contractverlening van de doelman heen moet stappen. Onana gaf vorige maand aan open te staan voor een langer verblijf, maar de gesprekken liepen opnieuw op niets uit.

De wedstrijd tegen Utrecht bewees volgens Driessen dat Ajax echt een nieuwe doelman nodig heeft. Remko Pasveer komt volgens Driessen tekort voor het niveau en Stekelenburg is nog steeds niet fit. “Onana hoort vanaf november gewoon weer onder de lat te staan van Ajax”, stelt de journalist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *