Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Everton wil Donny van de Beek alsnog hebben

Marcel Brands de technisch directeur van Everton hoopt nog altijd Donny van de Beek naar Liverpool te halen. Hij viste in de zomer achter het net, maar lijkt in januari opnieuw een poging te willen wagen.

Van de Beek zit vaker op de bank dan hem lief is en dat ziet Brands ook. “We hebben hem op ons lijstje staan”, zegt hij in Langs de Lijn op Radio 1. “Je bent altijd afhankelijk of een club wil meewerken. En het is begin oktober, er kan nog zoveel gebeuren met blessures. United speelt op diverse fronten, het is moeilijk te zeggen nu.”

Everton wil de Nijkerkervener de kans bieden om zich weer in beeld te spelen bij het Nederlands elftal. “Het is natuurlijk jammer voor Donny. Het is een heel goede speler, geen twijfel over mogelijk. Zo’n jongen wil spelen en wil weer terug naar het Nederlands elftal. Maar je weet dat bij United de druk groot is en de concurrentie enorm.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *