Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Frank Arnesen geeft Dick Advocaat een flinke trap na

Frank Arnesen de technisch directeur van Feyenoord heeft prettig gewerkt met trainer Dick Advocaat maar vindt ook dat hij niet alles goed heeft gedaan tijdens zijn periode bij de Rotterdammers. Zo staat hij nog altijd achter het binnenhalen van Lucas Pratto.

De aanvaller kwam in de winterstop van 2021 naar de Kuip en moest de spitspositie van extra krachten voorzien. De hoofdtrainer zag na een aantal wedstrijden echter weinig in de kwaliteiten van Pratto, waardoor hij besloot om hem nog amper speelminuten te geven.

“Hij komt aanvliegen uit Argentinië, twee dagen later moet hij spelen op kunstgras”, legt Arnesen bij
ESPN uit. “Hij schiet op de paal en in de tweede helft krijgt hij nog een goede kans, die gaat er niet in. De volgende wedstrijd in eigen huis heeft hij een goede kopbal waarmee hij kan scoren. Vanaf dat moment speelde hij niet meer.” De technisch directeur kijkt daarbij naar Advocaat. “Hij kreeg ook niet echt de kans van Dick.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *