Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Timo Werner staat voor verrassende transfer’

Timo Werner zou een transfer kunnen gaan maken naar Atletico Madrid. Hier maakt het medium TMW melding van.

De 25-jarige Werner maakte zaterdag tegen Southampton zijn eerste Premier League-goal sinds 24 april. In totaal staat de teller na zestig duels op veertien goals. Geen geweldige oogst, maar desalniettemin ziet Atlético-coach Diego Simeone in hem de ideale partner voor Luis Suárez en Antoine Griezmann.

Werner staat naar verluidt ook op de lijstjes bij Bayern München, Borussia Dortmund en Juventus. De spits speelde voor zijn transfer naar Chelsea voor RB Leipzig, waar hij met 95 goals in 159 wedstrijden wel op schot was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *